“De l’hegemonia del PP al Pacte del Botànic” dijous al Casal

“De l’hegemonia del PP al Pacte del Botànic”, sota aquest títol aquest dijous 6 d’octubre parlarem de política al País Valencià amb Hèctor Montaner, militant de l’Esquerra Independentista de la Safor.

Xerrada_Botanic_25anysDespertaferroL’evolució de l’electorat, els pactes PSPV amb Podem i Compromís, el declivi o no d’un Partit Popular valencià podrit fins al moll de l’os per la corrupció. Un repàs al dia a dia de la política de partits valenciana i el paper de l’Esquerra Independentista en aquests darrers mesos i anys.

La xerrada es farà a la Sala d’Actes a 2/4 de 8 del vespre.

Continuem amb els #25anysDespertaferro !

casal_25-anys_web

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *