Marxa de Torxes i Música per la Independència el 10 de setembre

El proper dia 10 de setembre a Reus farem la Marxa de Torxes que també es farà a moltíssims pobles i ciutats del Principat.  Enguany serà la nostra 8a Marxa de Torxes per la Independència. La Marxa començarà a 2/4 de 9 del vespre des del Casal Despertaferro i recorrerà els carrers del centre fins arribar a la Plaça del Baluard on es farà l’ofrena floral, els parlaments i per acabar es cantaran els segadors.

Moments abans repartirem estelades, muntarem les torxes i prepararem tot el necessari per a la Marxa i ofrena posterior.

Desprès de sopar, ja a les 12 de la nit, farem una festa a la Taverna Despertaferro amb punxa-discos, amb la presència estel·lar de Dj Mamarratxo i PD Karkinyoli, que ens faran moure a ritme de música festiva i combativa, escalfant motors i cervells per a la Diada de l’endemà.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *