Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

29 d'agost de 2016
0 comentaris

L’11 de setembre desobeïm per la independència

S’acosta un nou 11 de setembre, una data simbòlica marcada per les mobilitzacions populars per reclamar la independència del Principat. Amb una majoria independentista al Parlament i amb un mandat clar que emana del poble i que pretén assolir la ruptura amb l’Estat espanyol, aquesta Diada l’esquerra independentista sortim de nou al carrer per reclamar que es DESOBEEIXI com a via per assolir la ruptura.

A Reus, els actes previs comencen el dia 1 de setembre amb una xerrada sobre el procés independentista amb la diputada Anna Gabriel i Maria Plana, de Som Països Catalans.

El 9 de setembre comptarem amb l’actuació musical de el Diluvi i el Sindicat del Soroll a partir de la mitjanit al Casal Despertaferro.

cartell-722x1024L’habitual marxa de torxes serà el dia 10 de setembre a les 20.30 hores i arrencarà des del Casal Despertaferro. Més tard ja a les 12 de la nit, podrem fer unes bones ballaruques amb les sessions de Dj Mamarratxo i Mandriliada a la Taverna Despertaferro.

L’11 de setembre, després de la mobilització de l’ANC  a Tarragona,  ens manifestarem sota el lema “Als Països Catalans desobeïm per la independència”. La marxa començarà a les 20 hores davant el Mercat Central de Reus.

Ens trobem als actes! Desobeïm!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!