Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

24 de maig de 2016
0 comentaris

10 anys de la revista “COLORS”

Al següent enllaç podeu veure el vídeo de presentació del 10è número de la revista “Colors”, editada anualment per H2O Col·lectiu GLBT del Camp de Tarragona, i col·lectiu del Casal Despertaferro!

La revista la podeu aconseguir a la Taverna Despertaferro.

En motiu de la celebració del 10è aniversari de la revista COLORS, el dijous 12 de maig de 2016, es va presentar el darrer número de la revista. Hi van participar joves trans i d’altres identitats de ‘El Camp de Tarragona’, que són protagonistes del reportatge central de la revista d’aquesta primavera.
Han intervingut Miquel Reverte Mariné, president d’«H2O Col.lectiu Gai, Lesbià, Bisexual i Transsexual del Camp de Tarragona», Jordi Monner Faura, director de la revista Colors.

COLORS, editada pel col·lectiu H2O de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals del Camp de Tarragona, és una revista gratuïta que en els 10 anys de la seva existència s’ha dedicat a divulgar la realitat LGTB al gran públic, i avui és la única publicació periòdica de temàtica específicament LGTB que s’edita al nostre país fora de l’àmbit de la Barcelona metropolitana.

L’acte es va realitzat al Casal Despertaferro de Reus, on podreu fer-vos amb un exemplar gratuït.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!