Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

21 de març de 2016
0 comentaris

Disseccionem el TTIP amb Josep Manel Busqueta

Per al proper dijous 31 de març a les vuit de la tarda,  el Casal Despertaferro! hem organitzat una xerrada sobre el TTIP amb Josep Manel Busqueta, pastisser, economista, escriptor, membre del col·lectiu Seminari d’Economia Crítica Taifa, i ex-diputat per la CUP al Parlament de Catalunya.

La xerrada “Aturem el TTIP” és un més dels actes del 25è Aniversari del Casal, i pretenem posar de relleu les moltes parts fosques i perjudicials per a la població, del Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversió entre la Unió Europea i els EUA, i que en resum preten dotar a les grans fortunes i corporacions de total llibertat per fer el que més els convingui, i fins i tot per legislar sobre els estats.

xerradabusquetawebLa xerrada es farà a la Sala d’Actes del Casal i començarà puntual a les 20h. Us animem a totes i tots a assistir-hi, i a aprofitar la presència de JM Busqueta per apendre i aclarir molts dubtes que ara mateix el TTIP planteja a l’esquena de la majoria de la població, que en general no té ni idea del TTIP, i menys de les conseqüències que pot representar.

 

 

 

 

casal_25-anys_webFotografia de  portada www.vilaweb.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!