Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

15 de juliol de 2015
0 comentaris

Ràdio Terra #pugemal600

Ja ho tenim tot a punt per al nostre Verkami particular. Perquè tiri endavant, però, necessitem el vostre ajut. Dilluns posem en marxa  #pugemal600, la campanya de socis que ha de permetre a Ràdio Terra seguir amb les emissions l’1 de setembre. La campanya està plantejada en tres fases: la primera s’anomena #pugemal600 i l’engegarem DILLUNS 13 DE JULIOL A LES 9 DEL MATÍ.

Ara mateix Ràdio Terra té 388 socis. En dos mesos hem d’arribar als 600 per aconseguir que aquest mitjà nacional comenci a ser un projecte viable i puguem seguir al setembre amb la nostra tasca. Una feina que ara mateix no desenvolupa cap més mitjà de comunicació al nostre país.

Els 600 socis és una fita important. Per això necessitem la implicació de tots vosaltres per arribar-hi. Necessitem que ens ajudeu i aconseguim sumar gent al projecte que hi vulgui col·laborar fent-se sòcia per 2 euros al mes. Serà important doncs difondre els materials i la pàgina de la campanya: radioterra.cat/pugemal600

Per assolir el repte és molt important que fem sortir fum a la campanya d’estiu #pugemal600 i que dilluns en garantim una arrencada potent. Però no només dilluns: la difusió s’haurà d’allargar dia a dia durant tot l’estiu. Difusió a través de les xarxes socials, el correu electrònic, a través de pàgines web, però també a peu de carrer persuadint els nostres familiars, amics, coneguts i convilatans a fer-se socis de Ràdio Terra, l’únic mitjà en català d’emissió diària que informa des de les comarques del país sencer. Per això, us anirem enviant materials periòdicament per tal de mantenir viva la campanya (ja advertim que ens farem una mica pesats durant les properes setmanes).
600

L’etiqueta de la campanya serà #pugemal600. En aquest enllaç

https://drive.google.com/folderview?id=0Bz3uJgF3eadzfkZqSUFfQzExeFNqaU5HNXJBTTR1MTFkSm5pMnBnbmx5TWVzOXV3ai1JaWs&usp=sharing trobareu els materials gràfics perquè dilluns a partir de les 9 del matí la comencem a fer córrer. El repte del que us estem fent còmplices és de la mida, pes i importància d’una campanya de micromecenatge a TotSuma o Verkami, que s’allarga durant un mes i mig. En aquest cas no demanem una quantitat de diners concreta, sinó més socis, més complicitats, més gent unida al projecte, que al capdavall és l’element que l’ha de tirar endavant i fer possible.

També us demanem que ens feu arribar les vostres impressions sobre la campanya i els vostres suggeriments per tal de fer-la extensa i àmplia i com més exitosa millor. Així mateix, si a més de donar-nos un cop de mà amb la difusió ens poder ajudar amb la campanya us pregaríem que ens ho comentéssiu contestant aquest correu.

En resum, aquesta és una campanya per a explicar a la gent que un mitjà de comunicació com Ràdio Terra, popular, horitzontal, cooperatiu, que tracti totes les comarques per igual i que tingui en compte tots els racons i tots els accents del país no és possible si no s’hi sumen, si no aporten el seu granet de sorra i si no formen part del projecte.
Aquesta campanya és cabdal perquè Ràdio Terra torni a la càrrega l’1 de setembre. Per tant necessitem l’ajut de tots per arribar als 600 socis. Si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu info@radioterra.cat.

Per qualsevol cosa aquí estem. Moltes gràcies pel vostre ajut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!