L’espectacle Dones + clausurarà els actes del 8 de març organitzats per l’Hora Violeta

collage_REUS (1)

L’assemblea feminista revolucionària reusenca l’Hora Violeta tancarà aquest cap de setmana el programa d’activitats organitzades per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora.
Divendres 13 de març, la Sala Santa Llúcia de la Selva del Camp (19.30 h.) acollirà la xerrada Maternitat: decisió vs imposició, en què s’abordara l’actual llei de l’avortament i es farà una comparativa entre els diferents marcs legals promulgats.

Finalment, dissabte 14 de març se celebrarà l’acte participatiu Omplim Reus de lila (18.00 h.). La convocatòria està prevista a la Plaça del Mercadal. L’espectacle de dansa contemporània Dones +, a càrrec del grup de dansa de la coreògrafa Verònica Blasco, clausurarà les propostes d’enguany (19.30 h.). Aquesta proposta, inicialment prevista a la Plaça del Mercadal a les 19.00 h., es realitzarà a la Plaça Evarist Fàbregas (19.30 h.).

MaternitatD’altra banda, el mateix dissabte 14 serà l’últim dia per veure l’exposició La violència estàtica, instal•lada al pati Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona. La mostra pretén visibilitzar, des d’una perspectiva artística i emprant diversos elements del mobiliari urbà, diferents exemples de violència contra les dones. Les instantànies són obra d’Ariadna Brunet, fotògrafa reusenca.

Pel que fa la mostra Violències de gènere restarà exposada al Bar Campus de fins el proper 20 de març.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *