Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

21 de desembre de 2012
0 comentaris

Ara i sempre! Força Ferro!

La Festa Ferro del passat dissate 15 va assolir els nostres objectius i vam aconseguir reunir de nou la gent del ferro, veterans, veteranes, nous jugadors, amics nous i vells coneguts. Si bé vam trobar a faltar molta gent, l’ambient de la jornada va ser molt i molt bo, i amb un clar aire de retrobada de molta gent amb el Ferro i de retruc amb el Casal Despertaferro!.

El sopar de germanor que va reunir 50 amics i amigues del club, el vam fer el casal i val a dir que ja hi tenim la ma trencada i va quedar tothom ben content. Amb tot som gent del Ferro i com no, ens agrada més el sarau i un bon beure, actituds no massa esportives però si molt divertides, i que ens van portar a la festa amb quatre punxa-discos històrics del ferro, Makum, Griffete, OGT i Mamarratxo, que van posar banda sonora a la gentada que es va reunir a la Taverna, i que van fer d’aquella nit, una de les més concorregudes i festives des de que tenim el nou casal.
(continua)
 

Aprofitem per demanar-vos que si teniu alguna fotografia del sopar o de la festa ens la feu arribar al nostre mail (casal@pobleviu.cat) twitter o facebook.

Si les voleu enviar per colom missatger també ens serveix 🙂

Salut i Força Ferro!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!