Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

21 de juliol de 2012
1 comentari

Reunió al Casal per rellançar el Club Esportiu Despertaferro

És públic que, tot i tenir unes quantes seccions força actives, el Club Esportiu Despertaferro està en hores baixes. El desgast d’algunes de les persones que en formen part, el llast econòmic d’algunes seccions, la pèrdua d’alguns principis i maneres de fer, etc són només alguns dels motius que ens han dut a aquest cap del carrer.

Però estem disposats a posar-hi remei. Volem reinventar el Club i fer que torni a ser allò que va ser en un principi. Una forma d’entendre l’esport des de baix, on tothom en pugui participar, i que sigui un instrument que vinculi socialment la gent: els d’aquí i els d’allà, els joves i els més grans, gent més propera a l’entorn i persones d’altres àmbits.

Per això et convoquem el proper dimecres a la reunió que a 2/4 de 9 tindrà lloc a la sala d’actes del Casal Despertaferro per venir a dir-hi la teva i aportar idees i propostes a aquesta nova etapa que el Club just avui enceta.

TU ETS FERRO! T’hi esperem! 

  1. Grans anys els primers, amb moltes seccions diferents, anant amunt i avall per les comarques del Camp, coneixent penya a tot arreu i fent participar desenes i desenes de persones, en una manera diferent i crec que millor d’entendre i practicar esport. Força Ferro!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!