Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

30 de novembre de 2009
2 comentaris

Jo ja avalo!

El nou casal Despertaferro!, que es farà al c/Martí Napolità, 7, necessita que l’avalin.

Com ja vam explicar en un post anterior, el mètode de finançament de 150.000 euros que hem pactat amb la banca ética Coop57, requereix l’aval personal de trenta persones sobre l’import de 5000 € cada una. L’aval, que té unes condicions immillorables, i que es detallen al full que adjuntem, és bàsciament el compromís social i econòmic del qui el signa, vers el projecte del nou casal.

Ara com ara, ja comptem amb més de vint avals. Vist l’éxit del procès, ens hem plantejat ampliar el límit de 30 avals, amb l’objectiu d’ampliar la base social i a més reduïr l’import de 5000 € per persona. (continua)

La bona acollida dels socis i sòcies, de les diverses entitats que conformen el casal, ens ha donat ales en aquest tema, i és per això que ens veiem optimistes a l’hora d’ampliar el nombre d’avaladors/es i fer més extensiu aquest compromís.

Podeu llegir-vos amb calma el full explicatiu, i si us interessa fer-vos avaladores, imprimiu-l’ho i ens el feu arribar al Casal del c/ St Elies, 8.

També podeu contactar directament amb el Toni (676659296) o el Joan (629869100) per a que us expliquin amb detall el tema de l’aval.

Per aquelles i aquells que ja sigueu avaladors, quan tanquem el procès de recollida, us convoca-rem personalment per a fer una reunió explicativa i la signatura oficial del document amb l’import definitiu.

  1. He llegit aixo que busqueu avalistes solvents i llastima no haver-ho vist abans pero es que m’han deixat pelat, si no us ho finanço tot!!

    Es per aixo que demano a qui estigui en la meva situacio us donin un cop de ma.

    Tot el suport del mon!!
    Felix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!