Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

19 d'octubre de 2009
0 comentaris

Volem totxos, però dels bons!

Com a casal de l’Esquerra Independentista de tota la vida, ens hem fet grans veient els totxos i tot el que tingui a veure amb la construcció (excavadores, grues, formigoneres, bastides, etc) com a veritables elements del diable.

Sempre ens havien semblat (de fet crec que teníem i tenim raó) que tot el que hi tenia a veure, era una més de les moltes cares del capitalisme caníbal que ens envolta i que un dia o altre acabaria engolit-se aquell mas vora la ciutat, o la Boca de la Mina, o qualsevol barri humil de cases de poble, per acabar sent un polígon innecessari o una gran avinguda vinguda del no res.

Ara però em trobo amb un dilema, i com jo tots els del casal i propers/es:
Vull veure totxos, grues, paletes, bastides, cables i formigó a dojo! No ens conformem amb quatre parets de fullola i uns campingas, volem que la casa nova avanci imparable, com sempre ho fan ells (els constructors malvats dels que us parlava), i que ho faci ràpid i bé, amb parets sòlides i bigues fortes.

Per fi veiem la llum al final del túnel, aquest dimecres ja decidirem definitivament el constructor (aquest serà bo, no malvat) i el mètode de finançament (hipoteca) que ens “acompanyarà” inseparablement durant anys.

Ja sé que vam marcar la diada de l’onze com a tret de sortida per a les obres, però com sempre m’havien dit a casa “qui corre, cau“.

Joan Guiu, membre del Casal Despertaferro!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!