Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

9 de juny de 2009
1 comentari

Com està la casa nova?

Segur que molts i moltes dels que seguiu aquest bloc i esteu relacionades o interessades amb el Despertaferro! us feu aquesta pregunta.

Encara que no ho sembli, i el solar encara estigui igual que fa uns mesos, la cosa no ha estat parada ni molt menys. Els membres de la junta que han portat el tema ja ho estan començant a lligar per a poder començar a fer les desitjades obres. A hores d’ara ja comptem amb tots els permisos necessaris legals per a poder començar, i de fet oficialment ja hem començat el procés de contrucció, ja que tenim tots els plànols aprovats i estudis previs necessaris.

Ara com ara, a les reunions de junta s’està debatent quin dels 5 pressupostos presentats és el més adient i adequat per a no malgastar ni un cèntim dels que portem recollits fins ara, tant en els anys d’estalvi, subvencions de la Generalitat o amb les rajoles, que ja sumen més de 3000 euros, en donació dels i les padrines.

Un cop tinguem aquest tema pressupostari lligat amb el constructor, serà el moment de la veritat, i haurem de demanar una hipoteca (com tots els mortals) a una entitat bancària de les que ja hem estat tantejant. (continua)

L’obra no serà pas barata, i serà el major esforç que mai haurem fet, tant econòmic vora uns 450.000 euros, com social amb la conseqüent mobilització dels nostres socis, simpatitzants, amics, parents i coneguts per a poder ampliar la nostra base i ingressos econòmics.

Aquest petit resum de com tenim el tema de la nova seu, és més que res un breu cop d’ull de com està tot plegat, amb l’objectiu d’informar i animar, alhora que tranquilitzar a tothom respecte el tema. Així que ja ho sabeu: el nou casal ja marxa i en pocs mesos començarem a fer els fonaments.

També fer-vos saber que a principis de juliol farem una presentació del projecte a les entitats locals, de la qual ja us n’iformarem més endavant.

Animeu-vos a donar un cop de mà al nou casal i sigueu-ne part activa!

Joan Guiu Forès
Membre del Casal Despertaferro!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!