Ens fixem en el Sàhara Occidental

El Casal Despertaferro! amb la col·laboració del Centre de Lectura de Reus, farà el proper dimarts 26 de maig, un seguit d’actes que reobren la nostra atenció sobre el conflicte del Sàhara Occidental.

Els actes s’enmarquen dins el cicle anual de xerrades, exposicions, debats i vídeos internacionalistes, que el Casal van encetar ara fa uns mesos amb l’Índia i l’Afganistan, per a aprofundir una mica més en la realitat, de països poc coneguts o bàsicament esteriotipats des del nostre punt de vista occidental.
 
A continuació us oferim el llistat detallat de tots els actes del proper dimarts:

Presentació del disc EsperanSaharaui 
Un disc, 25 cançons per denunciar la greu situació que viu el poble sahrauí des de fa 33 anys. 

El projecte EsperanSaharaui neix amb la clara intenció de difondre el què està succeïnt a la zona i com no, per mirar  de col·laborar-hi. Així, després d’haver distribuït més de 3000 discs arreu del món, havent arribat a llocs com Tòquio i amb els beneficis destinats a la causa, ens plantegem nous reptes que ens duran a trepitjar la sorra del desert amb els instruments a la mà. (continua)

Documental: Hijos de las Nubes
De Carlos González que parla de la repressió marroquí en contra dels estudiants saharauis.

Xerrada: “Sàhara occidental, 33 anys d’ocupació”
A càrrec de Pablo Bonat (membre del projecte EsperanSaharaui).

Exposició fotogràfica: La història del Sàhara
Del 26 de maig al 14 de juny al Centre de Lectura de Reus

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *