Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

16 de desembre de 2008
1 comentari

Cap d’Any a la Palma

El Casal Despertaferro! repeteix la seva Festa de Cap d’Any a la Palma, oferint així una alternativa a les moltes festes de cap d’any que es fan a la comarca.

La festa, que pretén ser una gran trobada festiva de tots els nostres socis i sòcies, amics i els que encara no ens conèixen; es basarà com l’any passat en l’oferta de música alternativa (amb molta música en català) acompanyada d’una decoració molt especial, i tot remullat amb una barra lliure i coca amb xocolata per tothom.

Les entrades ja estan a la venda a la Taverna Carrasclet i a la botiga Bat a Bat Kultur del carrer Sant Elies de Reus, al preu de 30 euros per als socis del Casal, C.E.Despertaferro, Maulets, Assemblea de Joves de Reus i també per als portadors del Bou de Reus. Per a la resta de gent no sócia, el preu és de 40 euros. Uns preus que estan molt lluny dels 80, 100 i 130 euros que podem veure en altres festes similars a la comarca.

Cal fer saber que tots els beneficis de la festa es destinaran a la construcció de la nova seu social al carrer Martí Napolità, 7 de Reus.

Com sempre i esteu totes i tots convidats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!