Pobles vius

El Bou de Reus ahir va anar a actuar a l’inici de la Festa Major d’Almoster. Com cada any va ser un èxit i cada any hi ha més i més gent. Els almosterencs lluny de conformar-se a ser un barri perifèric d’un Reus cada vegada més monstruós han apostat per la seva pròpia identitat local i nacional.

L’exemple més vistós d’aquesta feina és que enguany s’ha creat una parella de gegants fantàstics i una colla de diables, una de les més nombroses del Camp. Darrera d’això hi ha tota una feina d’activació social i d’identificació col·lectiva amb el lloc on es viu.

A vegades el color polític de les persones no és tan important ni tan rellevant com el seu tarannà, i tant de bo que altres pobles del Camp, siguin del color que siguin, apostessin per deixar de ser simples agrupacions d’immobles i convertir-se en comunitats humanes.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *