Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

17 de març de 2015
0 comentaris

Vermut musical amb Ismael Colomer

Aquest dissabte a les 12:30 segueixen els vermuts musicals a la Taverna Despertaferro. I podreu gaudir de franc de l’actuació en directe del cantautor Ismael Colomer. Us hi esperem!

ismaellllIsmael Colomer va nèixer a Camprodon (Girona). Desprès d’uns anys actuant amb bandes locals, funda el grup “Entregirats”, amb el qual van editar el seu primer treball discogràfic “Jocs de Cucanya” amb la companyia PICAP (2002). Posteriorment va empendre la seva carrera en solitari, llençant al mercat el disc “A Plena Nit” (PICAP 2006). En el qual va comptar amb les col.laboracions de Nil (Kabul Babà), Adrià Puntí i Manu Guix. L’any 2007 composa dos temes per la discogràfica NAT TEAM MUSIC, del que s’edita un disc amb dos tems presentats a l’edició del mateix any de “La Marató de TV3” i en la qual actua cada any. L’any 2008 amb la Fundació FACMA (Fundació d..Ajuda Contra el Maltractament Animal) presenta la cançó “Un Cant a la LLibertat”, difosa per varis mitjans de comunicació. Mesos despres col.labora amb la cançó “Positiu/va”, tema que va estar sonant en la majoria dels mitjans de comunicació durant el 2008/2009. L’any 2009 presenta el seu projecte “Punt de Partida”, un recull de les millors cançons de la seva trajectòria.
“El temps no passa” es una cançó escrita pel germà de Carles Sabater (Josep Sabater) , recordant el desaparegut actor i cantant, amb música i veu d’Ismael Colomer. Cançó que formarà part del futur projecte “Cançons de la Lluna”. “Les cançons de l’Ismael Colomer són viscerals i idealistes. El seu envejable optimisme es vehicula poèticament a través del conte clàssic i d’una fantasia molt personal trufada d’un sentit de l’ humor recalcitrant i intel.ligent. Honestedat a flor de pell”.

VIDEOCLIPS




Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!