2 de març de 2006
Sense categoria
2 comentaris

Neix el CAS 06 (CATALUNYA ACCIÓ SONORA 2006)

Ahir dimecres 1 de març es va presentar a la seu nacional d’ Òmnium, el CAS 06 ( Catalunya Acció Sonora 2006), el festival de referència de la música catalana, organitzat per la Fundació Cultura i convocat per Òmnium Cultural, Plataforma per la Llengua, la Coordinadora d’ Associacions per la Llengua Catalana, Acció Cultural del País Valencià , l’ Obra Cultural Balear i la Federació d’ Entitats de la Catalunya Nord.

El festival tindrà lloc el dia 22 d’abril al Palau Sant Jordi comptarà amb una desena de grups que actuaran durant 7 hores en dos escenaris diferents, sense interrupcions.

A la conferència de premsa hi van intervenir Oriol Jonqueres, president de la Fundació Cultura i Carles Garcias, director del CAS 06, segons els qual, el concert ha de servir ” tant per incentivar la creació musical catalana, com per dinamitzar la indústria cultural i discogràfica”.

L’ organització del CAS 06 va anunciar que ja es poden comprar entrades, amb un preu anticipat de 15 euros, a través del Servicaixa o bé a entrant a la web del concert www.cas06.com. L’entrada comptarà amb un 40 % de descompte amb el carnet jove.

La conferència va comptar amb l’assistència de totes les entitats convocants i representants de set dels deu grups musicals que actuaran en el macroconcert ( Lax’ n’ Busto, Dr. Calypso, Glissando*, La Gossa Sorda, Rauxa, Gossos i la Companyia Elèctrica Dharma).

Per altra banda, cal destacar també la presència d’ Àlex Eslava, de l’ APECAT, Joan Fradera, Gerent del Consell Català de la música, Juan Garcia, de Música Global, i Xavier Fortuny, d’ RGB Management.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!