a cop calent

el bloc de Carme Vilaró Rovira

Visca!! Ànims Jan!!

General
FINAL DEL LABERINT
Quan aquells dits sensibles
toquin músiques fràgils
i lentament vacil·lin
llums canviant de ciris,
surt de la festa. Mira
quanta nit, quina extrema
solitud se t’emporta,
per la rialla, a l’home
justificat i lliure
que neix del teu silenci.
(Espriu)

 1. No soc del club, pero amb Laporta, els Paisos Catalans hi han estat presents per primera vegada. Ànims, i que els llops desapareixin amb l’hivern!

 2. Se’n ha sortit de moment i per això s’ho paga estar contents, però la pressió mediàtica perquè el Barça sigui només un club de futbol de la lliga espanyola continuarà i sense en Laporta això seria molt més fàcil. Preguem perquè en el futur proper la piloteta entri.

 3. Hola!

  Jo tampoc dimitiria. Cada vegada estic més convençut que al món sempre solen guanyar els dolents i els que fan trampes. Els bons solen guanyar al món Disney … i en Disney era ultradretà … ja em diràs. Bé … això són figues d’un altre paner.

  Voldria que el projecte Guardiola funcionés. En tinc moltes ganes. En Pep el veig molt proper i amb una visió del futbol molt similar a la que puc tenir jo. Està enamorat d’en Márquez i espero que sigui capaç de recuperar al Kaiser de Michioacán. Aquesta aposta i l’amistat amb en Bassat, per mi, saps, que són garanties suficients. Si a les eleccions del 2.003 hagués anat directament a la candidatura d’en Laporta potser no pensaria així. Saps que en Laporta no l’hauria votat (no sóc soci), ni el votaria mai, igual que crec que em costarà molt tornar a votar en Mas o algún candidat de Convergència perquè sé que no en puc esperar gaire res. Això sí, aquesta vegada hauria votat a favor seu a la moció.

  Aquesta moció ha anat molt més enllà de censurar una gestió d’un president. M’atreveixo a dir que ha estat un atac, una vegada més contra un manera d’entendre un país i a certs sectors això els emprenya i llencen totes les seves armes peti qui peti per destruïr el que calgui i llavors van de víctimes, de perdona vides o de bones persones com el senyor (?????) Nuñez el diumenge passat. En aquell moment, quan el vaig sentir, van sorgir uns instints assassins que no creia que pogués tindre. Quin fàstic i quina repugnància … Déu meu!

  Desitgo que la pilota entri i que l’equip funcioni de nou, però em de tenir molt clar que la cinquena columna mediàtica del Godó anirà treballant i la cinquena columna no la tenim a Castellà, la tenim a Catalunya mateix. La dreta mai para de conspirar i ara n’hem tingut un clar exemple.

  Res més.

  Visca el Barça i Catalunya.

  Ramon.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.