a cop calent

el bloc de Carme Vilaró Rovira

 1. Carta als berguedans:

  ———–

  Veniu a la Presentació de l’ANC a Berga, al Casal d’Europa, dissabte dia 28 de gener del 2012, a les 8,30 hores del vespre.
  Duració aproximada de l’acte: una hora i escaig.

  L’Assemblea Nacional de Catalunya és filla de l’Assemblea de Catalunya i de les Consultes per a la Independència.

  Totes les berguedanes i berguedans que vàreu votar en aquella Consulta del dia 13 de desembre hauríeu de ser presents en aquest acte senzill però històric.

  L’Assemblea Nacional de Catalunya “ANC” té la qualitat d’unir tots els catalans sigui quina sigui la seva ideologia. De nou caminem tots junts.

  L’objectiu és assolir un país lliure que sigui amo de si mateix per fer les polítiques que li siguin justament favorables en tot ordre: Jurídic, econòmic, social, d’immigració, de promoció i relació exterior, de transports, laboral, ecològic …

  Fins ara, com tots sabeu, un poble aliè legisla per nosaltres i en contra nostra, això ho hem d’aturar, això s’ha d’acabar! Hem d’esdevenir capaços d’auto governar-nos, i ells, i nosaltres no fem el pas, no ens deixen i nosaltres ho consentim.

  La Independència no és una cosa que es pugui donar o vendre, la independència és un estat de maduració personal i col·lectiva, tal com diu i ha escrit devades Mossèn Climent Forner “ja és hora que abandonem la perpètua adolescència en que ens trobem.

  Berguedanes i berguedans, només de nosaltres depèn la maduració d’aquest Poble, nosaltres i totes les demés assembles locals que el proper març es coordinaran constituint la gran Assemblea Nacional de Catalunya “ANC”.

  Queda clara la nostra responsabilitat que no és pas la responsabilitat de l’actual President de la Generalitat de Catalunya, que no la vol ni té nassos per prendre-la! però sí que és la meva i la teva responsabilitat!

  De veritat que assolirem la plenitud nacional i serà gràcies a la nostra ferma determinació.

  Visqui Catalunya Lliure, visquin amb dignitat totes les catalanes i tots els catalans!

  Salvador Molins Escudé, membre de Berguedans x la Independència.

 2. M’alegra veure que els Vigatans no teniu por de convidar polítics independentistes de pes !!!

  Salvador Molins des de Berga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.