a cop calent

el bloc de Carme Vilaró Rovira

ANC – Vic per la Independència

Sense categoria

Diuen que la independència és un estat d’ànim i deu ser així.

Perquè l’ànim o l’ànima del nostre poble persisteix malgrat els prop de 300 anys d’imposició d’un Estat que, amb el nom d’espanyol ens imposa el dret de Castella i amb el nom d’espanyola la llengua castellana.

Sortosament, els darrers moviments per la independència, ens han despertat la consciència.

Tenim clar que allò robat és robat per més segles que passin i ens hem adonat que l’única ruta amb un horitzó lluminós és la independència.

Som molts, cada dia més, que diem prou. No volem passar ni un dia més sepultant la nostra honra i la llibertat de la nostra amada pàtria en la negra obscuritat d’una perpètua i deplorable esclavitud.

Ara l’Assemblea Nacional Catalana ens permet unir les nostres voluntats i treballar per aconseguir, en el mínim plaç possible, la llibertat i la sobirania de Catalunya.

Siguem responsables del temps que ens ha tocat viure. Siguem valents i agosarats. Estirem als que els fa mandra o els fa por. Seduïm als nostres amics, coneguts i saludats perquè s’afegeixin a la tasca de treure’ns de sobre, d’una vegada per totes, el jou feixuc d’aquesta Espanya repressiva i reprimida, empobrida per la pròpia mesquinesa, buida i tronada.

A les nostres mans hi ha el destí del nostre poble. Cal que complim amb el nostre deure!

Abans del dia 8 de febrer, inscriviu-vos a l’Assemblea Nacional Catalana http://www.assemblea.cat/ i per una mínima quota podreu agafar aquest tren que només passa un cop a la vida.

Estació final: Estat propi.

Tu tries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.