a cop calent

el bloc de Carme Vilaró Rovira

10 J: Jo hi era

Sense categoria

Jo hi era i duia al cor a tota la gent que estimo…

Poden passar moltes coses a partir d’avui. Hi havia una pancarta que deia:
“A la tardor guanyarà la llibertat. A la tardor votarem independència”

Crec que serem molts els que a partir d’ara només votarem independència.
Els partits hauran de filar prim.

Tenim el somni a tocar, no podem defallir.

Gràcies a tothom que ha fet possible aquesta manifestació per la independència i la sobirania de Catalunya!

  1. Hola,

    el mateix pelma de sempre. Jo hi era ara i al 77 amb en Godofredo Font, amb el Tiet Sidro Bomburé (ara hi haurien tornat, el pare segur, el tiet tindria noranta-cinc anys i ho dubto) i l’Eudald, el meu germà gran.

    Aquesta vegada també hi vaig ser i em vaig treure el ventre de penes increpant als polítics iper la seva inutilitat. Carme, penso com tu algú ho altre ha de fer aquesta tasca, però a la feina s’ha de ser competent i compromés fins al moll de l’ós. Si amb tentra-dos anys estem igual, penso que això és incompetència total dels dirigents polítics del nostre país. Avui en Lluís Lach deia textualment que està fins els collos que l’Estaca encara soni quaranta anys més tard. Això vol dir que res ha canviat.

    Manca un líder i jo, com el poble jueu que cerca un Messies, aquest líder crec que està en camí i el tenim força aprop. Cap polític actual no té ni la més mínima talla de líder. Tots els polítics actuals són força un desastre i la resposta dels manifestants a la cantonada de la Gran Via va ser espontània, potser un xic passada de voltes, però que visceralment expressava el sentiment de la gent del país. El sentiments de la gent que ens estimem aquests país. Una crida que es va fer, la trobo greu, però certa i sentida, era que aquí només hi manca en Millet. LA gent acusaven als polítics de lladres. La capaçalera, prudentment, amb això m’impera el seny després de la rauxa, es va disoldre per evitar mal majors i donar carnassa als canals de la España eterna.

    També crec que ells Armarios i tota aquesta gent no hi eren a la manifestació encara que visquin aquí, però la independència l’hem d’aconseguir nosaltres sense gairebé comptar amb ells. Ells viuran igual en els seus llimbs intel.lectuals i ideol.logics i en el seu encefal.lograma pla d’espanyolisme idiota.

    Crec, i ho dic sincerament, que la culpa de la situació que estem vivint actualment només la tenen els nostres polítics i que ens falta un Messies que ens redimeixi de tota aquesta colla de mercaders del Temple de Sepharat i ens porti a una terra neta, culta i civilitzada i poden honorar els nostres herois a Sinera.

    La meva reflexió del jo hi era.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.