Coc Ràpid

El bloc de Carme-Laura Gil

6 de juny de 2006
General
0 comentaris

www. El nom de la Bèstia.

Avui, dimarts, dia de Mart,dia 6 del mes 6 de l’any 6 del tercer mil·leni, hi ha la conjunció numèrica que no es repetirà fins aquí a mil anys. 666 és el número del nom de la Bèstia de l’Apocalipsi bíblic. La w és la representació gràfica del número 6 en hebreu. Així,doncs, www -la metàfora de la modernitat- és el nom de la Bèstia i avui n’és la data i la xifra.

Les profecies ho són mentre no es compleixen, però … no s’haurà acomplert la visió apocalíptica?. Diu Joan l’Evangelista : "… I li fou donat donar esperit a la imatge de la bèstia, de tal manera que la imatge parlés i fes que els qui no adoressin la imatge de la bèstia fossin morts. I fa que a tots, als petits i els grans, als rics i als pobres, als lliures i als esclaus , se’ls posi una marca sobre la seva mà dreta o sobre el front, i que cap persona no pugui comprar o vendre sinó qui porta la marca. La marca que és el nom de la bèstia o el número del seu nom. Aquí de la sabiduria. Qui tingui intel·ligència calculi el nombre de la bèstia ja que és nombre humà.  I el seu número és 666."

WWW tot ho omple. És potser aquella marca sense la qual ja ningú pot comprar ni vendre ?. És el dia de la Bèstia el dia d’avui ?. No ho és pas. És aquest dimarts un dia solejat i calurós, ben allunyat de l’escenari gòtic que s’adiria amb la descripció bíblica. I demà serà un altre dia , diuen els nous astròlegs per totes les finestres del món que serà , al nostre país, assolellat i un xic xafogós.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!