Coc Ràpid

El bloc de Carme-Laura Gil

23 de gener de 2015
0 comentaris

“La Cataluña real” s’escriu amb Ñ

 

Al discurs dels que defensen que Catalunya és Espanya i que no hi ha ciutadans catalans sinó espanyols sovinteja com un eslogan l’expressió “la Catalunya real” que vol dir “Cataluña, una región española”.

“La Cataluña real” és la negació de tota identitat que no sigui l’espanyola, negació aparellada amba de l’afirmació mortificant que els independentistes volen dividir la fins ara feliç i harmoniosa Catalunya espanyola, la Catalunya idíl·lica on de manera agraïda i voluntària els catalans hem cedit la supremacia de la llengua pròpia a la la llengua castellana, on hem aplaudit de grat tenir la nostra història enterrada per les armes i les lleis.

La Catalunya espanyola i unida, “la Catalunya real”, és aquella on els catalans hem demanat a crits ésser educats per lleis espanyoles i on som feliços en veure’ns obligats a lliurar l’esforç del nostre treball al Govern espanyol i ésser recompensats amb estretors econòmiques.

“La Catalunya real” ha estat una Arcàdia feliç de pàtria i patronatge espanyols, on els catalans ens veiem privats de ser una nació, on som espanyols vulguem-ho o no i on no tenim dret, per voluntat d’aquells que tan ens estimen, a dir si volem o no ésser catalans. 

“La Catalunya real” per als espanyols s’ecriu amb Ñ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!