Coc Ràpid

El bloc de Carme-Laura Gil

15 de maig de 2013
4 comentaris

Ens cal una cançó

Ultrapassem els partits, ja sabem on són ara i on seran demà; parlem amb la gent, la ciutadania que vota aquells partits que diran no, presentem-los la proposta de l’emancipació, els avantatges per al dia a dia de cadascú avui, el col·lectiu futur. Els altres no ho faran.
Plantegem a la gent que vota aquells partits els problemes i entrebancs que poden sorgir i com els resoldrem. Donem xifres, dibuixem els nous paisatges que tenim tan pròxims, mostrem allò que podem tenir i tot el que hem perdut.

I adoptem una cançó, alegre, esperançada, de tornada fàcil, encomanadissa, amb orgull de poble, que senyali el nou temps i tothom la pugui fer seva.

Cap guerra no es guanya, cap revolució no triomfa sense la seva cançó.

Ens cal una cançó, nova, que soni per tot el país i que tot el país canti.

  1. l’himne del Barça?

    Vist el desplegament de gent i medis que les nostres autoritats (les “nostres”, no pas en Rajoy ni la Merkel) van prodigar a la rua dels jugadors del Barça (retransmissió per dos [2!] canals de la tele pública catalana… de debó feia falta la retransmissió? De debó cal tenir tants canals de tele pública, amb la què està caient a sanitat, ensenyament i polítiques socials?), crec que la cançó més adient és l’himne del Barça. Fins i tot, amb una mica de sort, els jugadors borratxos se la saben i tot! Això sí, que no falti la cervessa, que va bé per la lletada…

    “Cada poble té el què es mereix”, què deia aquell.

    Atentament

  2. Servidora s’ha apuntat al Procés Constituent, alhora que dóna gràcies a qui escaigui que, per fi, hi hagi gent amb sensibilitat social que pensa en els infants que no sopen, en els avis desesperats, en els treballadors en atur o atemorits pel comiat fàcil… Cap cant ni cap bandera pot tapar el fet horrorós que vam ser peoners en aquestes mesures: ho deien aquelles paraules que volien ser una advertència.”si queréis ver lo que va a hacer la derecha, en Caltalunya ya pasan el trailer”.
           Si hi ha gent que en té prou amb esperar una “Caixalunya”, jo no.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!