Colau, el cinisme polític

 

Colau i el seu partit tenen l’avidesa del poder, la disfressen d’eina per a la justícia social i la instauració de la nova política, sense tenir cap mena d’escrúpol en la tria dels mitjans per a aconseguir-ho. Els mitjans són el nucli que defineix la validesa de la finalitat.

Colau no guanyà les eleccions, els ciutadans li retiraren el seu recolzament i el donaren a Maragall, aquest fet definitori no ha estat un obstacle suficient per a voler mantenir-se en el poder, ni tampoc ho és el d’aconseguir-ho amb els vots de Ciudadanos-Valls, sabent que no li són donats per la seva vàlua sinó per tal d’evitar que la capital de Catalunya tingui un Alcalde independentista. Així, Colau , convertida en una ferotge conservadora del poder s’ha afegit al joc de la demagògia reaccionària, s’ha desvinculat de l’ètica de la veritable esquerra i s’ha lliurat al personalisme i al populisme més cínic.

Colau ha deixat d’ésser la contraimatge d’aquella política de la “casta” que anatematitzava, és ja la “nova casta”.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *