986.807, la xifra admirable

 

La candidatura del Govern a l’exili ha estat la guanyadora a Catalunya de les eleccions europees. El 28,5% del vots catalans ha recolzat el president Puigdemont malgrat els greus entrebancs que la candidatura hagué de superar.

Quelcom sorprenent i alhora corprenedor. No sé si el que passà al meu barri de Barcelona és extensiu a la resta de la ciutat o del país. No arribaren als domicilis les paperetes , no hi hagué “bustiada”. La xarxa advertia que caldria cercar les paperetes als locals on calia votar. I així ho vam fer.

986.807 votants respongueren a la fe sempre viva del president. La xifra admirable.

(I no fou el poble català qui creà la dita “anar amb una sabata i una espardenya”?. Què hagués passat amb un bon calçat?)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *