A l’endemà del trasllat

 

Clausurats en una càpsula on el moviment lliure no sembla possible, castigats a no veure el rostre amic, a no sentir la veu coneguda, constantment observats, com perillosos delinqüents han estat traslladats el presos polítics, elles i ells. Un nou intent d’intimidació, d’humiliar més de dos milions de catalans i catalanes, una prova  de força que reforça la nostra decisió i que incrementa el nombre de partidaris de la independència.

Son ja moltes les persones que no serven cap mena de lligam afectiu o voluntari amb Espanya,que creuen que ja no hi ha reconciliació ni unió possible. I per la seva banda el Govern espanyol, els dirigents polítics espanyols, tota Espanya sap que encara que no hi hagi dibuixades en el mapa de la península línies divisòries entre ella i Catalunya, aquelles han estat dibuixades de manera inesborrable en el més profund de la societat catalana. Espanya sap amb impotència que Catalunya és ja independent.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *