La llotja del camp del Barça

No m’ho puc creure. El Ministre Montilla ha aparegut a la llotja del camp del Barça. Imatge insòlita. Montilla és encara ministre del Govern espanyol i, en virtut (o defecte) d’aquesta condició , ha ocupat protocolàriament el lloc d’honor bandejant el President del Parlament. No és aquí, doncs, com a candidat però se li veu brillar el llautó . No és amb aquestes aparicions "made in carrer Nicaragua" que el candidat es guanyarà l’adhesió de la ciutadania, ben segur que aquesta hagués valorat més positivament la seva presència activa com a Ministre de Turisme en els vergonyants fets que sacsejaren l’aeroport del Prat.

Clar que la llotja del Barça és més confortable que un aeroport en crisi. En qualsevol cas l’americana del Professor Sala ho eclipsa tot, fins i tot la presència d’un Ministre (sabien els altres candidats el color de l’americana del Sr. Sala ?)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *