Homes-quota ?

Els homes finalment ho han aconseguit : ja poden ser homes-quota!

El Govern espanyol ha aprovat la llei "de la igualtat de dones i homes", la que estableix percentatges equilibrats de visibilitat d’ambdós sexes en llocs de responsabilitat política, administrativa i empresarial. Ha calgut impulsar-lo des del poder polític per a trencar un model secular injust. Un model en què se’ns ha volgut fer creure que l’observança de percentatges de paritat era un menyspreu …per a la dona, la dona-quota. Un sistema en què mai no s’ha qüestionat la idoneïtat dels homes per a ocupar el 100, 80 o 70 % dels llocs de rellevància, per exemple en un llistat electoral.

La llei s’haurà de complir, però …  tranquil·litat, companys, com a mínim ocupareu el 40% dels llocs !

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *