Dia de reflexió

Quin silenci benaurat avui!, quin descans per a l’oïda de molts i per a les cordes vocals d’alguns!. Dia de reflexió a  platja, a  muntanya, davant de la pantalla del televisor o l’ordinador, entresuats pel dia xafogós.

Demà al vespre l’agregació del vot tornarà a produir el miracle democràtic: els vots individuals i intransferibles es convertiran en la veu de la voluntat col·lectiva.

Les enquestes dibuixades als rostres i a l’ambient anuncien l’aprovació majoritària de l’Estatut. La gestió del resultat haurà d’incloure necessàriament restablir ponts de cohesió i diàleg entre els partits nacionalistes catalans. Se sent la vella remor d’una admonició de futur espanyolitzant que comença a envair-nos "de manera que se consiga el efecto sin que se note el cuidado".               

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *