L'últim que apagui el llum

un bloc de'n Carles Casals

11 de juliol de 2010
Sense categoria
0 comentaris

Abocador Sostres

Sé que la notícia d’avui ha estat la mani del més d’un milió cridant “Som una Nació”. Així que com tothom parla d’aquest tema, jo continuaré amb la meva croada particular contra els neofatxes catalans i els seus discursos. En un post anterior em feia creus pel fet que la Rahola li trobés les gràcies al president ultradretà colombià, Álvaro Uribe. Ara vaig pel Sostres, un element que, sospito, només escriu per provocar-nos. Si no és així, aleshores potser és que té un bon problema al cap.

És la versió masculina de Pilar Rahola, que, com a ella, tot el que li sona a ‘moro’ el fa tremolar, fer punta al llapis i començar a escriure les barbaritats més grans que li poden passar pel cap. Lliure és de fer-ho, és clar. Com ho és un mandril que es vulgui posar un llapis al cul i escriure el que li roti.

 És un home que s’ha ficat amb l’Arcadi Oliveres – home pacífic, solidari, molt savi i tan gran professor com persona – anomenant-lo “pobre carcamal”, “enemic de la llibertat”, “comunista” (que en boca del fatxa Sostres és un insult) i un seguit de desqualificacions que ens deixen bocabadats; Sostres – com ja ho van fer Losantos, Sánchez-Dragó i companyia – ha menyspreat els segrestats de Barcelona Acció Solidària…

 Racista, anticomunista visceral, enemic declarat dels sindicats, admirador de Margaret Thatcher, acusat públicament de missògin , etc., etc,.. Però d’on ha sortit aquest tipus?  D’on ha sortit algú que és capaç de dir, respecte a la matança contra la flota que duia ajuda humanitària,  

 “si bien es cierto que fue mal, podía haber acabado mucho peor en tanto podría haber muerto algún soldado israelí”.

 En efecte, Sostres mereix estar en el top 5 de Cagumtot per les merdes que arriba a escriure.

 Diem que és racista, especialment per les seves declaracions sobre l’Islam. Atenció al que escriu (ho transcric):

 “No es una civilización. Está diversos peldaños por debajo de lo que se puede considerar civilizado. De hecho, hay una sola civilización, que es la nuestra.”

 I no content amb aquesta afirmació, i per si no ens havia quedat clar de quin pal va, afegeix (continuo transcrivint):

 “…nosotros estamos muy por encima de ellos y somos infinitamente superiores a ellos”

 Es refereix als musulmans, que, segons ell, viuen en

 “sórdidas y atrasadas cuevas de terror y barbaridad”

 En fi, que podeu remenar per l’abocador que són els seus blocs i, si us ho preneu a broma, us en fareu un fart de riure; però, recordem que ell ho escriu seriosament… Si, cagumtot!, encara hi ha gent que pensa així.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!