30 de març de 2005
Sense categoria
3 comentaris

Les al·legacions estan a punt.


El text està disponible al nostre web des de dijous, 24/03/05, en un fitxer editable.

Les al·legacions de Santa Oliva Desperta es centren en la defensa dels valors naturals i socials (culturals, històrics, etc.) dels Boscos del Julivert i dels Colls, la fragilitat de l’ecosistema que es vol ofegar amb un cinturó urbà, i les falsedats, imprecisions i incorreccions amb què es vol justificar una operació immobiliària contrària al principi de sostenibilitat.

El Col·lectiu anima a tothom a presentar al·legacions al projecte, i ofereix les que hem redactat com a model o guia o per a assumir-les directament.

  1. El sector immobiliari té totes les prerrogatives. Tota la paramenta de lleis de protecció de la Natura (urbanisme, residus, contaminació, etc.) són paper mullat davant la maquinària imparable del ciment, la totxana i el quitrà.

    Només la voluntat de la gent pot dotar de sentit la normativa. Cal que aquesta voluntat es manifesti abans que perdem el més esencial dels nostres pobles: el camp obert, la Natura conjugada amb l’agricultura, la pagesia tradicional, els marges i barraques de pedra i els camins històrics de la pagesia.

  2. Cada vegada més, l’obra d’Aznar, continuadora de la de Franco, continua fructificant. Revistes, ràdios, diaris, agències de publicitat, televisions… promocionen els toros, la fiesta nazi de la nació espanyola. Ara la volen exportar a Occitània, França, Rússia, Austràlia…

    Mots turistes venen a Barcelona per morbo, per curiositat o mig enganyats a veure torturar i matar bous, amb l’acompanyament teatral espanyol, espanyolista, elitista, carca….típic de la fiesta nazional.

    La plaça de braus de la Monumental, propietat del grup Balañá, guanya diners gràcies a els turistes que venen en autocars amb guíes turístiques inclosos.

    Si vols que això acabi, vine a la Manifestació ANTITAURINA  de diumenge 24 de setembre de 2006 a les 16.00 h front a la porta Gran Via-Marina de la Monumental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!