Els Xavis han fet el cim de l’Everest!!

Aquest matí, els companys i amics, Xavi Arias i Xavi Aymar, del Club Excursionista de Gràcia han fet el cim de l’Everest!!
Després d’un mes “retinguts” al camp base per les autoritats nepaleses, perquè els xinesos volien pujar la torxa olímpica pel costat tibetà i no volien cap intromissió, han pogut fer aquests dies l’aclimatació i arribar avui al cim!!!

Xavi: A la tercera va la vençuda!

Una abraçada a tots dos!!

Ara cal esperar que arribin al camp base per celebrar-ho!!

Aquest matí hem rebut aquest missatge:

“ESTEM AL CIM!!! No ha estat fàcil després de tots els entrebancs i dificultats que hem tingut, per fi ho hem aconseguit, estem al cim més alt de la terra, del món i ja no podem anar més amunt… Moltes gràcies a tota la gent que heu cregut en nosaltres i ens heu ajudat a fer realitat aquest somni, a tots els espònsors, els col·laboradors, la família, els amics i les amigues. Moltes gràcies de debò. Ara però, som conscients, que encara ens queda molt i que arribar al cim no ho és tot, hem de començar el descens i fins que no arribem al Camp Base no ho celebrarem del tot. Això és genial, una abraçada a tots i totes”.

Una aventura fantàstica del Xavi Arias i en Xavi Aymar que podeu seguir en aquesta web!!

(A la foto, la última foto dels Xavis a 7650 metres.)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *