Massa temps sense bloc

Ja fa masses dies que he perdut l’hàbit d’escriure al bloc. No és per falta d’idees, sinó de temps per plasmar-les. El fet que ara només tinc ordinador a la feina i per escriure m’he de quedar més temps a l’oficina i la pancreatitis de l’avi que ens ha tingut unes setmanes més entretinguts del normal, he deixat el meu bloc abandonat…

I mira si n’han passat de coses: 

– El meu primer viatge a la ciutat de València

– Les eleccions municipals

– La negativa d’en Portabella

– La presentació del llibre: "L’esquerra independentista, avui"

– L’espectacle de la companyia de cap a peus.

– L’empollada 2007 de Tiana (on no vaig poder anar…snif!)

I moltes altres coses. Com a mínim a veure si puc escriure sobre tot això!!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *