20 d'abril de 2007
1 comentari

Calen urgentment cantaires

La Plataforma per la Llengua necessita cantaires, concretament, contralts, tenors i baixos que vulguin cantar el Rossinyol el dia de St. Jordi a la plaça Catalunya a les 6 de la tarda.

El projecte s’emmarca dins dels actes que la Plataforma i varies entitats d’immigrants han organitzat per la festivitat del St. Jordi.

Ja fa dies que assagem el Rossinyol amb un col·lectiu de dones xineses que canten de sopranos i la resta de participants fem les altres veus. Finalment s’han animat una quinzena de dones i nosaltres només som sis. Per compensar les veus necessitem gent!

També cantarem una cançó xinesa "Aires de la Xina" que ens han ensenyat, però com que és a una sola veu no hi ha aquesta descompensació. Si hi hagués temps també us l’ensenyaríem perquè la poguéssiu cantar!!

Per més informació truqueu a la Plataforma o escriviu-me un mail!

Plataforma per la Llengua

Diputació 276, planta baixa
08009 Barcelona
T. 933 211 803
F. 933 211 271
A/e. info@plataforma-llengua.cat

  1. Estan molt bé aquestes iniciatives per afavorir la integració dels nouvinguts. Us felicito. Desitjo també que hagueu trobat ja la gent que us calia. La sensació que tinc és que, ara per ara, més immigració implica més castellanització; per tant, calen molts esforços com el vostre per intentar trencar aquesta tendència. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!