30 de setembre de 2005
Sense categoria
4 comentaris

Nova etapa

Avui en que s’ha aprovat un nou text d’Estatut en el Parlament, tinc la sort d’iniciar el meu bloc.

Així, igual que Catalunya en aquests moments, jo començo també una nova etapa. Aquest bloc serà per a mi una manera de fer públiques les meves preocupacions, els meus comentaris i els meus escrits.

Ho inicio amb il·lusió i també amb il·lusió vull viure aquesta etapa marcada pel nou Estatut, que tots volem que no es retalli des de Madrid. Perquè clar, aquesta aprovació és un inici no un final. Ara comença un procés a Madrid on el text pot ser retocat i tallat de tal manera que tot quedi amb paper mullat…

Després de discussions polítiques que cansen a tota la ciutadania ahir tota la classe política catalana estava contenta (bé tota no… ja se sap no es pot tenir content a tothom…). Potser els moments de consens són els més agraïts de la política, però veig que la gent ho veu tot amb una mica de recel i desil·lusió. És cert, que ahir tot denotava un cert aire de pantomima…

No m’he llegit tot el nou text aprovat, però en una primera valoració, diria que intenta superar els problemes que portava el nostre Estatut anterior. A favor: només cal llegir el primer article: "Catalunya és una nació". En contra: un text una mica massa llarg per ser un text que serveixi de marc de referència.

Bé, suposo que com tots els textos de tipus constitucional no satisfarà plenament a ningú, però és l’instrument de convivència bàsica per a la nostra societat.

Benvingut bloc que em serviràs d’instrument d’expressió i benvingut Estatut que desitjo que duris més de quatre dies…

  1. Com el Joan, ja també crec que va bé que hi hagi blocs optimistes, blocs i per tot en la vida. Et llegirem, és clar que si. Disfruta de la teva escriptura i nodreix-nos de coneixements i d’opinions personals.

    Salut i llibertat!
    Marcús
    Índex Marcús

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!