BROTAR

El bloc de Moisès Vizcaino Garrido

15 de maig de 2009
2 comentaris

S?ha constituït el Consell Local de Participació Ciutadana

En la reunió celebrada el dimecres 13 de maig de 2009, convocada per l’Alcaldia, que ostenta la Presidència d’aquest Consell, es va constituir el Consell Local de Participació Ciutadana (CLPCi), després d’un any i 24 dies des de l’aprovació per unanimitat del reglament del CLPCi, pel Ple del passat dia 17 d’abril de 2008. La publicació de l’aprovació definitiva del reglament del CLPCi es va fer en el BOP de 19 d’agost de 2008.

A la reunió van assistir el seu President (Alcalde), Vicepresident (Regidor de Participació Ciutadana), Secretari i el representant del Consell Escolar, del Consell de Festes, de l’Associació Respir, de l’Associació PCiC-Plataforma Cívica Castellonera, de l’Associació la Uela Pinta, dels grups municipals PP, PSPV-PSOE i GCiE (va excusar l’assistència el representant d’EU).

Per part de l’Alcaldia i de la Regidoria de Participació Ciutadana, es va fer una xicoteta explicació del reglament i de les finalitats del CLPCi.

El Plenari del CLPCi per unanimitat, va aprovar la proposta del Regidor de Participació Ciutadana (doc. en format pdf), de crear la Comissió de Treball d’impuls i planificació de la participació ciutadana, a fi de: 1) cooperar, col·laborar, coordinar, consensuar, co-elaborar i co-organitzar les activitats de la Regidoria de Participació Ciutadana; i 2) elaborar una proposta d’objectius i accions, i un pla de treball per al segon semestre de l’any 2009 i del proper exercici 2010. Tots els membres assistents van demanar formar part d’aquesta Comissió de treball.

D’aquesta forma el CLPCi es posa en marxa, i, tal i com es va demanar pels alguns membres assistents, s’anirà contactant amb la resta d’associacions locals que no tenen representació en cap dels Consells Sectorials, per a que s’incorporen al CLPCi.

Així s’inicia una nova etapa en la que la participació ciutadana, a través del CLPCi, s’ha de convertir en l’eix polític essencial i transversal a la resta d’àrees de l’ajuntament, i s’ha de constituir en la ferramenta fonamental per a la implicació dels ciutadans i de les associacions en els afers públics castelloners.

Moisès Vizcaino Garrido
Regidor de Participació Ciutadana
Ajuntament de Vva. de Castellón

Castelló de la Ribera, 14 de maig de 2009.

  1. Pero este senyor no es militant d’Esquerra?,damunt es menbre de no se quin corrent de renovaciórepublicana,i ara veig que es regidor per altre grup…será precís elements aixi al País.

  2. Pero este senyor no es militant d’Esquerra?,damunt es menbre de no se quin corrent de renovaciórepublicana,i ara veig que es regidor per altre grup…será precís elements aixi al País.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!