078: L’espasa és més llarga que la ploma

    Una cosa: esta vesprada a les 6 estarem en la 29 Fira del Llibre, al Jardí de Vivers, on presentarem X anys del Bloc de Progrés Jaume I de l’Alcúdia: fent poble, fent país. Fent la mà, este llibret l’hem escrit diversos autors, entre els quals Josep-Lluís Millo i jo mateix, als quals ens tocarà donar la cara… i trencar-nos la mà, en el cas que ens toque dedicar-li un exemplar a algun interessat! Cal dir que, segons el programa, l’insigne doctor Olivares també estarà firmant exemplars (de Pruna negra o de Pell de pana), a banda d’altres autors no tan il·lustres com Ferran Torrent o Isabel-Clara Simó i, amb un poquet de sort, inclús el duo dialèctic d’Abelard Saragossà i Eugeni S. Reig (est últim, el del Valencià en perill d’extinció)!

    La imatge? Que com de la coberta del llibre no en tinc cap, vos n’alce una del Ray Park (el roín de L’amenaça fantasma) caracteritzat com a Ulls-de-serp, personatge protagonista de la imminent pel·lícula basada en els G.I.Joe que s’estrenarà l’any que ve i que, si és tan entretinguda com la d’Iron Man, promet…

Ulls-de-serp!

    Xula, eh? Espereu a vore la d’Escarlata:

Escarlata!

6 pensaments a “078: L’espasa és més llarga que la ploma

 1. Lucr

  Apuntat està. Potser em passaré a vore-vos. Bé, a vore-vos no, serà més fàcil que em trobes quan s’acabe, que jo vaig a la cervesa.

  ciber-besets

  Respon
 2. valldalbaidi

  Encara que hui no hauria pogut desplaçar-me (em fa un poquet de dolor… més del que acostuma darrerament)
  De tota manera, guarda-me’n un (per favor i me’l dediqueu) i ja me’l faràs arribar, si no abans, el dia d’Eurovisió…
  El de Pell de pruna ja el tinc firmat (encara que no llegit)… si Déu vol, el començaré al més prompte possible…

  Respon
 3. iusufaki

  Realment és una llàstima, la gent que no tenim internet a casa i anem assaltant connexions ací i allà no podem estra sempre al dia en tot allò que es publica. Ja podries haver-m’ho dit amb un sms! Bé, espere que a l’altra podré acudir i fer-la petar una estona (la llengua, i parlant, que sempre estau malpensant, xe).

  Respon
 4. iusufaki

     Com que no hem pogut enviar-te la bona nova del nostre nou bloc, ens hem vist obligats a deixar-te aci el missatge. Ni disliho, ni elcoliquet, ni llapissera, cap m’ha funcionat. Ja em diràs quin és el que fas servir ara. Aprofite l’avinentesa per fer-ho extensiu als qui entren a veure aquest bloc, ja ho sabeu: NOSAL3 som + de tres, comentaris al marge del camí (si és que hi ha camí).

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*