Per a tots els gustos

La vida és molt complexa. Tot en aquesta vida ho és.

8 de juny de 2015
0 comentaris

Segon triplet del Barça en sis anys

Barça 3 - Bayern 0 Champions 2015 (Segon gran gol de Messi)El Barça ha guanyat també la Champions, la cinquena, i la quarta en només nou anys. A més del seu segon triplet, dos en només sis anys. Potser dos rècords que no té cap altre equip.

Ahir, va ser complicat, com sempre que el Barça té un equip italià al davant (recordem la mítica final de Wembley l’any 1992, amb el gol de Koeman al minut 111), i encara més quan l’equip no va saber sentenciar abans de l’empat d’ells, però després, amb paciència, es va guanyar, com altres vegades.

El Barça va saber trencar la defensa italiana, sempre complicada, i a sobre al minut 4, que els va deixar tocats. Però la punteria blaugrana no va ser gaire efectiva, i a la segona part, Morata feia l’empat. Si ell va ser el botxí del seu ex equip a semis, teníem el perill de ser nosaltres els següents.

Però Luis Suárez va marcar després d’un contraatac a la italiana, quan la Juve atacava més, i tornava el Barça a estar tranquil. Neymar va marcar, però anul.lat per mans, fins que al descompte, aquest cop sí va marcar, sense mans, i va rubricar una gran temporada del Barça.

Tot i que la primera meitat de la temporada va ser mediocre, amb derrotes al Bernabéu, a París i a casa amb el Celta que va fer trontollar tot. I semblava el mateix amb allò de Sant Sebastià, que va fer fora l’Andoni Zubizarreta, gran porter però un mediocre mànager. Aquí, l’equip va començar de debò a funcionar.

Va saber Luis Enrique, que semblava que no arribaria ni tant sols als torrons, animar l’equip, i també va saber protegir-lo dels afers econòmics potser delictius del President i els directius, l’actual i l’anterior, que va provocar eleccions anticipades pel mes vinent, amb Joan Laporta com a favorit.

Ahir, a més a més, el Barça tenia a molta gent en contra, que desitjava victòria de la Juve, tots rendits a l’Álvaro Morata, l’ex madridista, però que només els va servir uns minuts. I fins i tot van atacar l’àrbitre quan no xiulava allò que volien.

Un triplet que passarà a l’Història del Barça i del futbol mundial. Hem tingut grans moments al llarg de la temporada, com els gols de Messi contra el Bayern del Pep o l’Athletic de Bilbao, o les victòries clares a París, Manchester, Còrdoba o el Calderón a la Copa.

Felicitats, Barça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!