059: En Nadal, geleia reial!

    Tenint en compte que hui diumenge, per ser la nit de Nadal, no soparem rosca amb all (encara que ja voldrien a l’Àfrica tirar-se, mas que fóra una volta a l’any, un tros de pà a la gola), aprofite per a anunciar l’última gran moguda d’enguany: el segon recital nadalenc que, amb el nom de Sants & Innocents, tindrà lloc este dijous 28 de desembre de 2006, dia dels Sants Innocents, al Teatre La Clau del número 14 del carrer Sant Pere de l’Alcúdia (la de Crespins, no; la bona).

    Este viatge compareixeran -en estricte orde alfabètic- Amanida Peiot, Dani Miquel, Hug del Mas i jo, Inòpia, Ix, Jacint amb la Pujoleta del Forn, JoanSa amb el Ball de Sant Vito; Josep i Lýdia, Màrius Asensi amb 21 Grams, Ton’ l’Aiguãer, els VerdCel i –last but not leastXelo i Mondu. El xou començarà a les 9 de la nit amb un sopar feixista de germanofília… perdó; amb un sopar faixat de germanor, remullat amb begudes espirituoses i seguit pel recital. No cal dir que, si voleu vindre, esteu tots convidadíssims. Preu? Va, per als lectors d’este block, debães (i no és cap innocentâ!)…

Un pensament a “059: En Nadal, geleia reial!

  1. la fera ferotge

    Algunes tropes d’Algemesí volem pujar al sopar faixista, però com que estem una miqueta "pillats" i tan sols hem anat al teatre del xic del "tirabusó" (segons una dona roscana) una vegada, ens preguntàvem si agafem l’entrepà ens presentem allí i "au". Crec que això farem si ningú ens ho confirma, i així anirem eixint de l’ou.

    Respon