Rosca amb all

O follem tots o punxem la nina

059: En Nadal, geleia reial!

Deixa un comentari
    Tenint en compte que hui diumenge, per ser la nit de Nadal, no soparem rosca amb all (encara que ja voldrien a l’Àfrica tirar-se, mas que fóra una volta a l’any, un tros de pà a la gola), aprofite per a anunciar l’última gran moguda d’enguany: el segon recital nadalenc que, amb el nom de Sants & Innocents, tindrà lloc este dijous 28 de desembre de 2006, dia dels Sants Innocents, al Teatre La Clau del número 14 del carrer Sant Pere de l’Alcúdia (la de Crespins, no; la bona).

    Este viatge compareixeran -en estricte orde alfabètic- Amanida Peiot, Dani Miquel, Hug del Mas i jo, Inòpia, Ix, Jacint amb la Pujoleta del Forn, JoanSa amb el Ball de Sant Vito; Josep i Lýdia, Màrius Asensi amb 21 Grams, Ton’ l’Aiguãer, els VerdCel i –last but not leastXelo i Mondu. El xou començarà a les 9 de la nit amb un sopar feixista de germanofília… perdó; amb un sopar faixat de germanor, remullat amb begudes espirituoses i seguit pel recital. No cal dir que, si voleu vindre, esteu tots convidadíssims. Preu? Va, per als lectors d’este block, debães (i no és cap innocentâ!)…

Aquesta entrada s'ha publicat en Cabotisme mundial; el 24 de desembre de 2006 per blocjaumei

  1. Algunes tropes d’Algemesí volem pujar al sopar faixista, però com que estem una miqueta "pillats" i tan sols hem anat al teatre del xic del "tirabusó" (segons una dona roscana) una vegada, ens preguntàvem si agafem l’entrepà ens presentem allí i "au". Crec que això farem si ningú ens ho confirma, i així anirem eixint de l’ou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.