Per a tots els gustos

La vida és molt complexa. Tot en aquesta vida ho és.

16 de març de 2011
Sense categoria
0 comentaris

Foc contra el Barça

 




EDITORIAL D’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

L’opinió del diari s’expressa només als editorials. Els articles exposen posicions personals.

Foc contra el Barça

Dimecres, 16 de març del 2011ImprimirEnviar aquesta notíciaAugmentar/ Reduir text
Vots:

+23votar a favor
-1votar en contra

 

Per molts aficionats al futbol, i no necessàriament barcelonistes, l’última maniobra espúria amb origen a Madrid contra el club blaugrana ha traspassat la línia vermella del que és tolerable per la llibertat d’expressió. L’acusació, sense cap prova, que els jugadors del Barça recorren al dopatge és de tal gravetat que justifica de sobres la decisió de la directiva que presideix Sandro Rosell de demandar el mitjà que la va expel·lir, l’emissora episcopal COPE. I el periodista que la va firmar va ser tan temerari

 

Edició Impresa

Edició Impresa

Versió en .PDF

Informació publicada en lapágina 14 de la secció deOpinión de l’edició impresa del dia 16 de març de 2011VEURE ARXIU (.PDF)

-no «passerell», com s’ha definit a manera de disculpa- al proferir la insídia com clar al remetre’s després a persones del Reial Madrid com a font de la seva revelació.

Florentino Pérez ha trigat quasi dos dies a trucar a Rosell -de qui després presumeix que és amic- per desvincular el Madrid d’aquest despropòsit. Un temps excessiu que legitima la sospita que, efectivament, el club blanc ha fet un pas més en la seva estratègia de neutralitzar l’esplendorós Barça «per la via civil o per la criminal», parafrasejant la rude fórmula del director d’un marcat i significat diari esportiu per frenar Messi. El mateix diari que la setmana passada va adobar el terreny al descobrimentde la COPE al·ludint a la presumpta superficialitat dels controls antidopatge en el futbol espanyol.

Que el Reial Madrid torni a tenir èxit ho necessiten amb urgència tant el mateix club com, per raons comercials, els mitjans periodístics afins. Ladran, luego cabalgamos, pot pensar amb raó el Barça. Però això no és incompatible amb la decisió d’anar als tribunals perquè reparin una greu ofensa. No tot s’hi val.

EL MEU COMENTARI:

Intolerable l’actitud de la COPE i el Reial Madrid. Tot i que en Florentino Pérez s’ha disculpat, això de trigar dos dies ha sigut barroer. Potser, ell hi creia que tothom es solidaritzaria amb el Reial Madrid i en contra del Barça, però per salvar la seva imatge, ha fet la trucada al Rosell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!