Entre el Túria i el Ridaura

el bloc de vicent

Heus negre (DO Empordà)

Una altra recomanació per avui i per menjar-se un bona paella és el Heus negre, del celler La vinyeta després del dinar d’avui, ja tinc ganes d’encetar el blanc. Aquest vi es fa al poble de Mollet de Peralada, més al nord de Figueres, i això és el que diu a la web del celler:

Elaborat amb Garnatxa negra, Syrah i Carinyena, l’Heus negre és un
interessant vi de La Vinyeta. D’elevada intensitat aromàtica, transmet
sensacions de fruita madura junt amb notes especiades i anisades. La
notable persistència en boca i una bona carnositat, sorprenen atesa la
seva joventut. Molt adient per pendre’l a copes i acompanyant primers
plats. «Bon amic d’aperitius en un ambient distès»


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.