042: El Codi Civil Espanyol és una merda!

    Eixa va ser la conclusió a la qual vam arribar en la xarrada de divendres passat (si no heu llegit el llibre, ja tardeu en fer-ho), abans d’anar-nos-en a vore passar el Turboulet per Sueca: no arribàrem a temps al primer grup dels tres, ni ens vam quedar a sentir a l’últim, però sí que vam complir amb el propòsit d’escoltar als d’enmig en el seu terreny natural. I bé? Brutal. A pesar de la deficient sonoritat del lloc, i de la poca resposta del (seu) públic, brutal. Per al meu gust, el millor conjunt de la moguda esta -junt amb els dos d’Ontinyent– és este jove quartet de la Ribera (la de l’Ebre no, l’altra), de format mínim però so compacte, i que fa ús d’una lírica, d’una musicalitat i d’un fusterianisme (!) que ja voldrien per a si alguns altres il·luminats

    El Turbolito s’acaba este dissabte 20 de maig, a partir de la mitjanit, a l’Àgora Jove de l’Alcúdia (Ribera del Xúquer Viu). Tres eurets val l’entrada, però més val no perdre-s’ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*