023: En gener no es trau el morro al carrer…

…però de la muntanya no diu res, així que este dissabte 14 farem la X Pujada al Matamón,
el nostre pic local de referència (ja sabeu què passa quan
s’emborrasca): eixirem a les 9 i mitja del matí des de la Casa de la
Cultura, i diu que n’hi haurà tortada amb deu ciris i tot, per allò de
l’aniversari!
Així encetem enguany, com sempre, la nova temporada del Bloc de Progrés Jaume I, amb les excursions dels Amics i Amigues de la Muntanya i els Sopars i Xarrades: no cal dir que està convidat tot quisqui.
A l’altre dissabte, 21, farem la II Pujada al Benicadell (quanta moneda hi ha dins d’ell!) de la Vall d’Albaida: s’eixirà a les 8 del matí des de la Cultura. I divendres 27 vindrà a sopar Vicent Franch, qui ens descobrirà Les claus per entendre el fracàs polític del nacionalisme valencià (revisió crítica dels argumentaris subjectius, i propostes metodològiques per superar les lectures fragmentàries). Llàstima, li farem la competència al teatre eixa nit…

I una curiositat: llegiu l’article de la Viquipèdia sobre la rosca en all (sic). Això és una prova fefaent del poc rigor científic de la Viqui, i de la perversitat dels carletins, que fins i tot se’ns apropien d’allò que ens ha donat fama (i malnom). Que quede ben clar: els de l’Alcúdia som roscans per l’afició a la rosca els diumenges de vesprada; i els de Carlet -llarg i estret- són lleganyosos, no vulgueu saber per què…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*