Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

8 de març de 2011
0 comentaris

Altres veus: “Els nois van bé”, de Lisa Cholodenko

Lectura de crítiques i altres articles publicats sobre la pel·lícula Els nois van bé (The Kids are all right | Los chicos estan bién | Tout va bien | I ragazzi stanno bene), de Lisa Cholodenko

***

(..) d’aquesta “normalització” lèsbica, en surt un producte més o menys simpàtic que, entre la comèdia i el drama, és previsible i codificat. És tan “normal” per a un públic ampli que l’únic sexe explícit que mostra és heterosexual mentre que el lèsbic s’amaga entre els llençols. Si fins i tot es ret culte al fal·lus! (Normalització lèsbica (Imma Merino, Avui+ElPunt)

(..) el personatge que genera el conflicte, el donant, a més d’estar bastant menys treballat dramàticament (¿no mereixen tots els personatges d’un film, siguin bons o dolents, herois o malvats, principals o secundaris, el mateix tractament?), es converteix en el mòbil d’una interpretació menys liberal de la història tractada (Una relació amb trampa —amb enllaç de pagament— (Quim Casas, El Periódico, 25.02.2011)

(..) la seva exploració de les noves geografies familiars resulta tan espontània i desimbolta, parla amb tanta eloqüència d’assumptes tan delicats, que només ens queda seguir la seva carrera amb tota l’atenció que ens sigui possible (Los chicos estan bién (Carlos Losilla, Ara · Time Out Cultura i Time Out Barcelona

Lisa Cholodenko: “(..) no es tracta d’una història militant, política, és una història d’una família amb què la gent es pot identificar fàcilment. Tota família té les seves particularitats. En aquest cas, és una parella de dones, però parlem d’una família, que s’ha d’enfrontar a una infidelitat. Una qüestió a què han de fer front moltes famílies” (Lisa Cholodenko: “Tota família té les seves particularitats” (Bernat Salvà, Avui+ElPunt)

***

FOTO © TKA Annette Bening i Julianne Moore, a Els nois van bé, de Lisa Cholodenko

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!