018: M’ha tocat la grossa!!!!

    Ja heu caigut en el cepet! No, no m’ha tocat la grossa, per sort o per desgràcia, però cal dir que de les participacions d’Acció Coital del Pardal Valencià ens tornaran un bon pessiguet: gràcies, tio ‘Liseo!
Ausades que ens n’han donat (i ens en donaran) amb la grossa, i això
que enguany els premis grans han caigut a territori comanx, que si no
encara doldria més.

    Bé, la qüestió és que em fa riure la manera en la qual esta casa se’n fa ressò de la notícia, començant pel títol: La loteria no fa boicot.
Cinc anys de periodisme, i encara m’eixiu amb això? Sincerament, em
pareix millorable. I no perquè no em faça gràcia, que en certa manera
tot l’assumpte té collons: més d’un infeliç dels que porten el boicot a
terme s’haurà pegat cabotades
contra la paret en sentir que vigatans i mataronins s’emportaven un
cabàs de milions. I perquè als valentins encara els tindran simpatia,
m’imagine…

    I el número amb connotacions republicanes venut a Elx? Eixa sí que és bona! Però bé, tornant a la morera: que el títol de la notícia se m’antoixa un poc negatiu, perquè remet explícitament a un tema que no deuria preocupar-vos tant, als catalans. O potser ara ja no preocupe gens, vista la quantitat de cava -supose que del terreny- que la gent balafia durant l’especial celebració del premi. De qualsevol de les maneres, dir que la loteria no fa boicot pressuposa que, efectivament, tal cosa existix i representa un perill per a la saludable economia principatina: és dir, que els donem la raó als folls i els fem saber que estem cagadets de por. Almanco fins hui.

    Tu, i ho torne a dir com si a mi m’afectara això del boicot: a mi o a qualsevol. Directament, vull dir, que si no vindrà el de l’Argumentari català i em desmontarà tota esta paradeta pseudoblavera…

    P.S: per cert, a Sort enguany no ha tocat res?

2 pensaments a “018: M’ha tocat la grossa!!!!