002: Bloc a bloc va el coix a missa

Aprofitant que tenim el compte de correu ací, en la Bilawev i Més-enllà, he decidit fer-me càrrec unilateralment d’escriure un bloc amb tota la informació -relativa i no- al Bloc de Progrés Jaume I de l’Alcúdia, xeu xeu xeu…

Tot s’ha de dir, m’he passat un parell de dies intentant aclarir-me amb el funcionament de la interfície, i n’hi ha per a demanar que ens tornen els diners: vull dir, el disseny no és res de l’altre món, «oimés» -mira que els agrada gastar eixa paraula, als redactors de Bilawev– si tenim en compte el colorit del periòdic mare i el preu del servici, que no és precisament d’amic.
No sé en què estarien pensant Vicent Pardal i companyia quan va fundar açò del Més-enllà, però ausades que es van lluir amb el nom: tan tecnòcrates com son, i no van trobar res millor per a batejar el projecte paral·lel que un simple «més» d’afegitó, sabent que les paraules accentuades no queden bé en les adreces electròniques? De fet, per a afegir «més», abans podrien haver posat «oimés», que és de la seua collita. O del seu llibre d’estil…
Toca, esperem que açò vaja a més, com diu el nom, i com també suggerix el refrany del títol d’esta entrada, però a mi em pareix que ací els únics que aniran a missa seran els administradors d’açò, de tres en tres eurets… Ai, el tres, número màgic!

2 pensaments a “002: Bloc a bloc va el coix a missa

  1. 1234

    Sisplau, llegiu en Gabriel Bibiloni i vos adonareu de les motivacions i raons que addueix al voltant dels mots "bloc" i "blog", tot donant-li viabilitat lingüística només al segon, per més adient per tot de raons… Tant de bo, arran de llavors, vos n’esmeneu tot emprant blog en comptes de "bloc". 

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*