002: Bloc a bloc va el coix a missa

Aprofitant que tenim el compte de correu ací, en la Bilawev i Més-enllà, he decidit fer-me càrrec unilateralment d’escriure un bloc amb tota la informació -relativa i no- al Bloc de Progrés Jaume I de l’Alcúdia, xeu xeu xeu…

Tot s’ha de dir, m’he passat un parell de dies intentant aclarir-me amb el funcionament de la interfície, i n’hi ha per a demanar que ens tornen els diners: vull dir, el disseny no és res de l’altre món, «oimés» -mira que els agrada gastar eixa paraula, als redactors de Bilawev– si tenim en compte el colorit del periòdic mare i el preu del servici, que no és precisament d’amic.
No sé en què estarien pensant Vicent Pardal i companyia quan va fundar açò del Més-enllà, però ausades que es van lluir amb el nom: tan tecnòcrates com son, i no van trobar res millor per a batejar el projecte paral·lel que un simple «més» d’afegitó, sabent que les paraules accentuades no queden bé en les adreces electròniques? De fet, per a afegir «més», abans podrien haver posat «oimés», que és de la seua collita. O del seu llibre d’estil…
Toca, esperem que açò vaja a més, com diu el nom, i com també suggerix el refrany del títol d’esta entrada, però a mi em pareix que ací els únics que aniran a missa seran els administradors d’açò, de tres en tres eurets… Ai, el tres, número màgic!

2 pensaments a “002: Bloc a bloc va el coix a missa

  1. 1234

    Sisplau, llegiu en Gabriel Bibiloni i vos adonareu de les motivacions i raons que addueix al voltant dels mots "bloc" i "blog", tot donant-li viabilitat lingüística només al segon, per més adient per tot de raons… Tant de bo, arran de llavors, vos n’esmeneu tot emprant blog en comptes de "bloc". 

    Respon