Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 5 de gener de 2018

El terror penal de la justícia espanola

La justícia espanyola fa anys que ha perdut els papers. No plou de nou, avui ni ahir. Passa que ara el desficaci és més públic, i el terrorisme judicial que exerceixen no es pot amagar. Ni amb els mitjans amics, ni amb un estat policial, ni perdonant-los la mediocritat política: en connivència amb el govern corrupte del pp, el poder judicial a l’engrós ha declarat la guerra a la democràcia, a la imparcialitat i a l’honestedat dels homes. En canvi de lliurar corruptes, criminals i condemnats que són de vacances ple món, atempta contra homes i dones lliures sense mirament ni vergonya, .

Com diu el professor Llabrés, “em perdre la seguretat jurídica, vivim en el terror penal”. Ja no valen lleis, ni codis ni ètica, només la interpretació de ninots que passen per jutges o coses pitjors. Vet ací una espanya governada de feixistes, a la política i a la justícia: fanquistes contra la democràcia, contra els valors de la llibertat, contra el dret de pensar o expressar-se.

I per això Junqueres, Cuixart, Sànchez i Forn seran en presó, els dies que els franquistes decidesquen. Perquè no li valen apel·lacions, ni advocats, ni llibres de llei; només la merda que decideixen els cràpules a espanya, que de normal són empresaris com florentino, polítics com M.Rajoy, el rastre de dissortats que riuen, els bancs i les caixes que paguen i cobren i subvencionen aquesta festa feixista que governa la cofurna espanya.
Que volen tancar-nos?, ens tanquen. Que volen retallar-nos els pressupostos?, ens els retallen; que perden eleccions i no guanyen democràticament?, apliquen tribunals de terror per adreçar i afinar els resultats, la política, la vergonya. Que Europa diu que no n’hi ha premsa sincera?, que no n’hi ha independència judicial?, tant se val: espanya no té remei. Perquè ara mateix espanya és un niu de rates, entre polítics, jutges, empresaris i banquers, un niu que governa i arrossega tothom a la corrupció. Han declarat la guerra i busquen la confrontació, per justificar la seua resposta, que seria d’una violència sense límit. I la merda els supera i els continua donant rendibilitat.

I ara vénen reixos d’orient, amb el carbó de la justícia criminal…

[…]

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, males arts, República catalana per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent