Rosca amb all

O follem tots o punxem la nina

080: Sant Rorro ja és molt devot

Deixa un comentari
Això que me’n vaig anit al Sant Rorro d’Alcàntera, que feia com a mínim cinc anys més o manco des que vaig anar l’altra volta i «a la que t’encantes, premi»: de primeres em vaig quedar confús en reconéixer el traç i el dibuix de la camiseta d’u que pul·lulava per allí, d’una inconfusible iconografia jordialbinyanenca. I ho vaig encertar en llegir la dedicatòria (A Toni), la firma (jam), la data (II·X·2001)… i el motiu de la peça: El Rotgle, lloc d’encontre de la contornada on l’any 2000 vam dur a tocar alguns grupets emergents (entre els quals l’embrió dels Arthur Caravan!). La història és que eixa samarra forma part d’una col·lecció anual destinada a commemorar l’aniversari d’eixe cafetí i cada any du una imatge diferent: enguany, la il·lustració és un dibuix que l’artista conegut abans com «jam» va fer un dos de setembre de fa set anys i que l’amo del bar, Toni, conserva emmarcat en una paret de sa casa; la bona qüestió és que tinc quimera que l’autor no sap res d’açò…

Aquesta entrada s'ha publicat en Cabotisme mundial; el 27 d'agost de 2008 per blocjaumei

  1. Pos mira, ni puta idea. És lo que te anar pels puestos berruxant com uns coxinos. Si que fa anys que no vaig per allí. Tindré que tornar…a beurem els roialtis!!

  2. Adoptes un nebot, li dones estudis i educació, l’ensenyes a anar pel món… i sempre apareix un grandot de baes que se n’aprofita. Açò no es pot quedar així. Si a este món hem vingut a patir, algun dia haurem de patir en eixe bar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.